Окръжният съд в Пазарджик заседава по делото за убийството на 21-годишния Ангел

...
Окръжният съд в Пазарджик заседава по делото за убийството на 21-годишния Ангел
Коментари Харесай

Разпитаха свидетели по делото срещу 18-годишния Никола, заклал 21-годишния Ангел в Пазарджик

Окръжният съд в Пазарджик заседава по делото за убийството на 21-годишния Ангел Здравков, който умря след пронизване с нож на 29 септември 2023 година, съобщи Българска телеграфна агенция. Обвиняем за убийството е 18-годишният Никола Райчев.

Бяха разпитани трима очевидци по делото, както и родителите и сестрата на Ангел. Първият очевидец Франклина Кочева беше разпитана като директен свидетел, а вторият - Здравко Нейчев - като живеещ в блока, пред който се е случило убийството и оказвал първа помощ на потърпевшия. Третият очевидец Дарина Бързакова даде показания, като участвала на място и защото е имала връзки с Ангел Здравков.

Пред съда се изправиха и Недялко Здравков - татко на Ангел Здравков, Михаела Здравкова - майка на Ангел Здравков и неговата сестра Денислава Здравкова. 

След дадените показания бе планувана датата 10 октомври, когато ще бъдат разпитани още очевидци, в това число подсъдимият Никола Райчев и неговият татко Георги Райчев.

През юли Окръжният съд в Пазарджик отложи делото за убийството на Ангел Здравков поради отсъствие на бранителя на обвинения Никола Райчев юрист Емануил Профиров. В правосъдна зала стана известно, че юрист Профиров не се явява по здравословни аргументи, за което е дал болничен лист.

Ангел Здравков беше погубен на 29 септември 2023 година.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР